Wie zijn wij?

Dronkers & Dronkers Advocaten is een vooruitstrevend kantoor, gevestigd in Roermond en in Maastricht. Onze kernwaarden zijn dienstverlening, efficiënt en resultaatgericht.

Oprichters zijn de broers mr. David Dronkers en mr. Frank Dronkers, die inmiddels samen goed zijn voor meer dan veertig jaar advocatuur. Zij werken professioneel en met passie voor hun vak. In de loop der jaren hebben zij een gemotiveerd team van medewerkers om zich heen verzameld, zodat het kantoor u op vrijwel elk voorkomend rechtsgebied van dienst kan zijn.

Uw belang staat bij ons centraal. Het is ons streven u zo helder mogelijk te informeren over de kansen van een procedure en de kosten die dit met zich meebrengt. Transparantie en duidelijke afspraken zijn daarbij het uitgangspunt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

mr. Frank Dronkers
mr. David Dronkers
mr. Gijs Geerlings
mw. mr. Rose-Marijn Teeuwen
mw. mr. Lisa Mooijekind
mw. mr. Sharona Rutjens

mw. Michelle Clermonts

mw. Kirsten Verstappen
m
w. Laurien Kurstjens


Registratie Orde van Advocaten cf. art. 35b lid 1 Regeling op de Advocatuur

Dronkers & Dronkers Advocaten
De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

a. Mr. F.A. Dronkers staat geregistreerd op Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Jeugdbeschermingsrecht en Psychiatrisch patiëntenrecht.

b. Mr. D. Dronkers staat geregistreerd op Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Jeugdbeschermingsrecht en Echtscheidingen, Alimentatiezaken en Omgangsregelingen.

c. Mr. G.G.J. Geerlings staat geregistreerd op Strafrecht, Jeugdstrafrecht en Jeugdbeschermingsrecht.

d. Mr. R.M.J.K.M. Teeuwen staat geregistreerd op [hoofd- (en sub) rechtsgebieden].

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.