• Uurtarief of prijsafspraak

Uurtarief of prijsafspraak

Een advocaat in de arm nemen is zeker niet goedkoop.Toch zijn onze tarieven in vergelijking met andere advocatenkantoren bepaald redelijk te noemen.

Onze advocaten werken tegen een uurtarief dat doorgaans varieert tussen de € 125,00 en € 250,00 (exclusief 21 % BTW en 5 % kantoorkosten), hetgeen afhankelijk is van een aantal factoren zoals de vereiste specialistische kennis en ervaring, het belang van de zaak, de spoedeisendheid, etc. etc. 

Daarnaast kan uw inkomen of het relatief geringe (financiële) belang van uw zaak voor ons aanleiding geven het tarief te matigen. In sommige gevallen zijn wij ook bereid om vaste prijsafspraken te maken.

U dient er in elk geval rekening mee te houden dat het overeengekomen uurtarief altijd exclusief 5 % kantoorkosten en 21% omzetbelasting is. Kosten die derden in rekening brengen, zoals de deurwaarder, de griffie van de rechtbank, een accountant, een medisch specialist, het kadaster of de Kamer van Koophandel zijn uiteraard evenzeer niet inbegrepen en worden aan u doorbelast.