• Wij staan juist nu voor u klaar!

Wij staan juist nu voor u klaar!

Dronkers & Dronkers Advocaten sluit haar deuren niet in deze moeilijke tijden. Of het nu gaat om een echtscheiding, een arbeidsgeschil, problemen met uw verhuurder/huurder, de incasso van openstaande facturen of het nu juist in goede verstandhouding regelen van gerezen financiële problemen - juist nu staan onze advocaten voor u klaar! Ook op het gebied van het strafrecht en het jeugdrecht, zoals u dat van ons gewend bent. 

Wij hebben uw en onze gezondheid hoog in het vaandel staan. Een advocaat die ziek in bed ligt kan immers niet voor u in de bres springen. Ons kantoor volgt vanzelfsprekend de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. Een persoonlijke afspraak met een van onze advocaten vindt derhalve bij voorkeur 'digitaal' plaats. De afgelopen weken is gebleken dat wij via Skype, FaceTime, WhatsApp, Microsoft Teams, Google Hangout Meets en/of Zoom uitstekend in staat zijn om veilig en vertrouwd persoonlijk advies op maat te geven. 

Schroom dus niet om een afspraak te maken; wij zitten voor u klaar!  

Dronkers & Dronkers Advocaten wenst u allemaal een goede gezondheid toe en wij hopen u binnenkort toch ook weer persoonlijk op ons kantoor te mogen begroeten. Dan staat, zoals beloofd, ook die kop koffie weer voor u klaar! 

Mr. Frank Dronkers
f.dronkers@dd-advocaten.nl / 06-30018514

Mr. David Dronkers
d.dronkers@dd-advocaten.nl / 06-24626911

Mr. Gijs Geerlings
g.geerlings@dd-advocaten.nl / 06-45085393

Mr. Rose-Marijn Teeuwen
r.teeuwen@dd-advocaten.nl / 06- 43996773

Mr. Lisa Mooijekind 
l.mooijekind@dd-advocaten.nl / 06-15416192