• Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Dronkers & Dronkers Advocaten informeert u hierbij over de gevolgen van de uitbraak van het Corona-virus voor onze praktijkvoering.

Wij volgen vanzelfsprekend de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. Besprekingen op ons kantoor vinden in beginsel voorlopig niet meer plaats. Alle geplande afspraken gaan gewoon door, zij het telefonisch.

Per dinsdag 17 maart 2020 zullen er bij de rechtbanken en gerechtshoven voorlopig geen zittingen meer plaatsvinden waarbij partijen persoonlijk moeten verschijnen. Deze worden uitgesteld. Wij nemen daar contact met u over op.

Dit betekent niet dat er geen nieuwe zaken door ons in behandeling worden genomen. In heel veel zaken, zoals bijvoorbeeld personen- en familierecht, huur- of arbeidszaken of incassoprocedures, zijn er immers geen zittingen of vinden zittingen niet plaats op korte termijn na het starten van een procedure.

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij per e-mail en telefonisch goed  bereikbaar. Ook in deze onzekere tijden. Neem dus gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Dat kan ook via Skype of FaceTime. Wij staan voor u klaar!

Wij wensen u allemaal een goede gezondheid toe voor de komende periode en hopen u binnenkort ook weer persoonlijk op ons kantoor te kunnen begroeten.

Mr. Frank Dronkers
f.dronkers@dd-advocaten.nl / 06-30018514

Mr. David Dronkers
d.dronkers@dd-advocaten.nl / 06-24626911

Mr. Gijs Geerlings
g.geerlings@dd-advocaten.nl / 06-45085393

Mr. Rose-Marijn Teeuwen
r.teeuwen@dd-advocaten.nl / 06- 43996773